diumenge, 19 d’abril del 2020

Feina a realitzar pels alumnes de 6è (setmana del 20 al 26 d’abril):



Matemàtiques:


1. Repassar i memoritzar les taules de multiplicar. Entrant en el següent enllaç podeu trobar totes les taules de multiplicar amb exercicis per repassar. Cliqueu a sobre de cada taula i contesteu!



2. Us adjuntem també el full de multiplicacions en 2 minuts. Una idea seria que poguéssiu copiar tots els enunciats de les operacions en un full i així només haguéssiu de fer el càlcul. És molt important cronometrar el temps. I que el dilluns vinent quan us tornem a trucar, ens digueu els resultats. Aniria bé que aquest exercici el repetiu, durant la setmana, un o dos dies més. (Tranquils, que no posem nota, és només per veure quantes heu encertat).








3. Pensa l’enunciat d’un problema (l’escrius en un paper) que s’hagi de resoldre amb una multiplicació: 54 x 12. I fas la seva operació i resposta.

4. Pensa l’enunciat d’un problema (l’escrius en un paper) que s’hagi de resoldre amb una divisió: 7345 : 20. I fas la seva operació i resposta.

5.Pensa l’enunciat d’un problema (l’escrius en un paper) que s’hagi de resoldre amb una suma: 4568 + 1279. I fas la seva operació i resposta.

6. Pensa l’enunciat d’un problema (l’escrius en un paper) que s’hagi de resoldre amb una resta: 5062 - 3456. I fas la seva operació i resposta.


Català:

Durant tots els dies de la setmana, quan acabi el dia, escriuràs en un paper o en el bloc de notes del mòbil, què has fet durant aquell dia. Ha de ser un text d’unes cinc o sis línies. Exemple:

         Dilluns 20 d’abril

                       Aquest matí he parlat per telèfon amb la meva senyu. M’ha explicat la feina que havia de fer aquesta setmana. 
Després he estat mirant una estoneta la televisió fins a l’hora de dinar. 
A la tarda, he fet una mica de deures de català. 
Abans de sopar he jugat un parxís amb la meva família. I abans d’anar a dormir he vist la pel·lícula de Harry Potter.



Plàstica:

Enviem una cançó amb una reflexió o activitat a realitzar, 
- Vídeo de la cançó EL ASTRONAUTA. Del grup Ual·la


La proposta d'activitat és escoltar-la i pensar uns instants en els companys de l'escola, amics, familiars a qui volen enviar un estel a sota del matalàs per "donar-li llum i escalfor" (tal i com diu la cançó). 

Posteriorment es pot fer un dibuix, escriure un desig, etc. I penjar-ho al vidre de la finestra, amb la intenció que es faci visible. 



Aquestes activitats de matemàtiques i de català seran les que avaluarem i hauran d’estar fetes pel dilluns 27 d’abril, quan us tornem a trucar.


Recordeu que en el bloc també anem penjant altres activitats.
Animeu-vos a fer totes les activitats que trobareu una mica de tot! Des d’exercicis d’observació, laberints, vídeos i jocs...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada